ا تولید ملی در گرو آسیب شناسی مدیریت اقتصادی ا
لزوم آسیب شناسی و بهبود نحوه مدیریت اقتصادی یکی از راهکارهای نیل به افق سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی است.
خبرگزاری شبستان: نامگذاری سال 91 به نام سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی از سوی مقام معظم رهبری لازمه شناخت صحیح امکانات و ابزار و سیاست های اقتصادی کشور جهت نیل به اهداف و چشم انداز مورد نظر ایشان را بیش از پیش در کانون توجه قرار می دهد.
بهینه سازی و تخصیص بهینه منابع از مهم ترین راهکارها در رسیدن به افق سال 91 به حساب می آید. آنچه که امروز پیش روی مسئولان اقتصادی و مدیران اقتصادی کشورقرار دارد، آماده سازی زیرساخت های مناسب جهت جهش در اصول اقتصادی است. اما در مسیر نیل به این هدف، وجود موانع و مشکلات مختلف باعث شده است تا واکاوی آسیب های موجود در بحث مدیریت اقتصادی کشور مورد توجه قرار گیرد.
بدون شک در سال 91 آموزش مدیران بخش های اقتصادی و بهبود چالش های موجود در این بخش می تواند کمک بسزایی در پیشبرد اهداف سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی باشد.
یکی از چالش های اساسی پیش روی مدیریت اقتصادی کشور، مدیریت متمرکز و بوروکراسی های اداری در بخش های مختلف اقتصادی است که باعث شده است تا فعالیت اقتصادی در کشور از راندمان لازم برخوردار نباشد.
آنچه که در فعالیت های اقتصادی در بخش های مختلف به وضوح قابل مشاهده است مفهوم مدیریت در سیستم اقتصادی کشور است که در بسیاری از بخش ها به عنوان شخصی امضا کننده تعریف شده است. شخصی که در اصول مدیریتی و راهکارهای برون رفت از مشکلات و معضلات در بحران های اقتصادی، از تخصص لازم برخوردار نیست.
با این دیدگاه مدیریت در بخش های مختلف اقتصادی دارای کارکردهای گوناگونی است که در ذیل به صورت مختصر، به آسیب شناسی در مدیریت اقتصادی در بخش های مختلف پرداخته ایم:
ادامه مطلب


